Onze club

Beste volleyballiefhebber,

welkom op de website van Vosco-volleybal. Zoals je op deze website kan lezen, bestaat onze club al meer dan 50 jaar. Gedurende al die jaren hebben de verschillende voorzitters en besturen ernaar gestreefd van Vosco een familiale club te maken waarin iedereen zich thuis voelt. Uiteraard zijn we een competitieve club en willen we liefst zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar Vosco wil vooral een gezellige club zijn waarbij naast het sportieve ook het sociale engagement centraal staat. Zo organiseren we jaarlijks een aantal evenementen die niet alleen de clubkas moeten spijzen, maar waarbij we ook mensen van buiten de club bij Vosco willen betrekken.

Op sportief vlak komt iedereen bij Vosco aan zijn trekken. Onze twee dames- en drie herenploegen bieden volleybal op alle niveaus aan. Onze 1ste herenploeg draait al jaren mee in de subtop van de tweede afdeling van Sporta, met af en toe een titel of beker als uitschieter. Onze 2de en 3de herenploeg treedt aan in de 3de afdeling. Bij de dames hebben we een ploeg in 2de en 4de afdeling van Sporta.

Neem gerust even contact op met een van de bestuursleden en laat je informeren over trainingen en wedstrijden. Vooraleer je beslist om bij onze club aan te sluiten, kan je volledig kosteloos aan een paar trainingen deelnemen. Bij Vosco is iedereen welkom!

Hopelijk tot gauw!