1 september: iedereen welkom op cocktail petanque challenge

Ook dit jaar staan we paraat op de petanquevelden in Edegem voor een leuke cocktail petanque challenge. Iedereen is welkom voor petanque, de cocktails zullen weer top zijn, en ook onze warme hapjes worden opnieuw voorzien. Geen reden dus om thuis te blijven op vrijdagavond. Breng gerust vrienden of familie mee die niet aangesloten zijn bij Vosco, iedereen is welkom om mee te spelen of om een verfrissende cocktail te drinken!

  • Inschrijven kan in ploegjes van 2 personen.
  • Inschrijvingsgeld is € 5 per persoon, dus € 10 per ploeg. Hiermee kan je deelnemen aan de Challenge. Inschrijven op voorhand is verplicht, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Het VOSCO bestuur voorziet een cocktailbar met cocktails aan de prijs van € 5. Andere dranken en versnaperingen worden aangeboden aan zeer democratische prijzen.
Geen zin in petanque? Kom dan gerust even langs om de andere aan te moedigen en/of een lekkere cocktail te drinken.

Agenda

20u00: Verwelkoming
20u30: Start Petanque Challenge
24u00: Einde van de Challenge

Locatie
Petanquehal Fort V
Parklaan – Edegem

Inschrijven
Stuur een e-mail naar vicky.van.braekel@telenet.be met de naam van je ploeg en de ploegleden. Het inschrijvingsgeld vragen we over te maken op VOSCO-rekeningnummer BE53 2200 7906 6453 – bic: GEBABEBB met vermelding van jouw ploegnaam en spelersnamen. Inschrijven kan tot en met maandag 28 augustus 2017.

Wij kijken alvast uit naar de start van het nieuwe seizoen en we wensen jullie nog een prettige vakantie toe.